Luis García durant la seva etapa a la banqueta de l'Espanyol (Europa Press)

Luis García formarà part del cos tècnic de Tintín Márquez a la selecció de Qatar

L'asturià, tècnic de l'Espanyol fins fa poques setmanes, acompanyarà a la banqueta un altre exentrenador blanc-i-blau
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis García, entrenador de l'Espanyol fins fa poques setmanes, ja ha trobat una nova feina. El tècnic asturià, destituït a principis de novembre pels mals resultats, formarà part del cos tècnic de la selecció de Qatar, que encapçala el també exentrenador blanc-i-blau Tintín Márquez.

El fitxatge de Luis García per la selecció del golf Pèrsic era un secret de domini públic des de feia dies, i ha estat el mateix entrenador qui ha fet oficial la notícia a través de les xarxes socials:

"Molt feliç d'explicar-vos que formaré part del cos tècnic de la selecció nacional de Qatar per a la Copa d'Àsia 2024. Molt agraït a la Federació de Qatar i sobretot feliç de compartir aquesta increïble experiència amb el millor: Tintín Márquez."

Com bé indica Luis García, el seu primer desafiament serà la disputa de la Copa d'Àsia, que es jugarà al gener i en què Qatar exercirà de local.

Per a Tintín Márquez també serà el primer repte com a seleccionador. El tècnic català, amb una trajectòria molt lligada a l'Espanyol, havia entrenat durant els últims anys l'Al-Wakrah. A principis de mes va deixar el club qatarià per acceptar la proposta de la selecció, on va agafar el relleu de Carlos Queiroz.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut