Luis Enrique, amb cara de pomes agres a la banqueta del PSG (Reuters)
Furbol

Luis Enrique reserva cracs pensant en el Barça i no li surt del tot bé

Un gol agònic de Gonçalo Ramos ha evitat la derrota a casa del PSG davant el Clermont, cuer de la Ligue 1 (1-1)

Redacció Esport3Actualitzat

El PSG ha jugat aquest dissabte el seu últim partit abans de veure's les cares amb el Barça, aquest dimecres (21.00) en e partit d'anada dels quarts de final de la Champions. L'equip parisenc, líder destacadíssim de la Ligue 1, rebia a casa el Clermont, cuer de la categoria. 

Tenint en compte el marge, la diferència de nivell dels dos equips i la poximitat del duel de Champions, Luis Enrique ha decidit prendre riscos, ha deixat jugadors com Lucas Hernández, Barcola o Nuno Mendes fora de la convocatòria i cracs de la talla de Kylian Mbappé, Gigi Donnaruma o Ousmane Dembélé a la banqueta. 

Gonçalo Ramos i Mbappé intenten guanyar temps després d'empatar (Reuters)

I ha passat el que podia passar. L'alineació inèdita no ha rutllat, el Clermont s'ha avançat ja a la primera meitat, amb un gol de Habib Keita (32') que el català Arnau Tenas no ha pogut evitar. El PSG ha portat el pes del partit i, passada l'hora de joc, Luis Enrique ha donat entrada a pesos pesants com Mbappé, Kangin Lee o Marquinhos. Gairebé al final (85'), Gonçalo Ramos ha aprofitat un servei de Mbappé per salvar almenys els mobles abans de la visita del Barça.  

 

Insults al Barça

La proximitat de la Champions surava en l'ambient, i no sempre en el bon sentit. Un sector de la grada del Parc dels Prínceps s'ha recordat del pròxim rival amb crits de "puta Barça, puta Barça". Els enfrontaments dels dos equips a les últimes temporades, i les repetides topades de les dues entitats en el mercat de fitxatges han anat construint una rivalitat que s'ha manifestat en aquesta ocasió de mala manera.  

 

L'afició del PSG, molt pendent del pròxim rival a la Champions (Reuters)

 

Anar al contingut