Futbol

Luis Enrique: "Represento millor l'estil Barça que Xavi"

L'asturià ha insistit en el seu amor pel Barça, tot i que ha assegurat també que primer és la professió

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Enrique ha estat clar i contundent quan se li ha preguntat qui representava millor l'estil Barça. Tot i que ha acabat la resposta amb una fina ironia. Ho ha dit en la roda de premsa prèvia al PSG-Barça, que es disputarà aquest dimecres.

"Sense cap dubte, jo. No és una opinió, mireu les dades en termes de possessió de pilota, ocasions de gols, títols, trofeus. Tot i que evidentment, alguns opinen de manera diferent", ha declarat Luis Enrique

Sobre Xavi, Luis Enrique ha assegurat que no el coneix com a entrenador, que només el coneix com a company de vestidor o com a jugador, de quan el va dirigir. 

Del PSG-Barça, el tècnic asturià ha advertit tothom que ningú es pensi que trobaran un Barça fluix. L'entrenador del PSG ha explicat també que voldria enfrontar-se amb el millor Barça possible, que juguessin tots els lesionats, fins i tot Gavi. L'asturià ha declarat que espera que es vegi una gran eliminatòria.

"Espero que sigui una gran eliminatòria, amb dos grans partits de futbol i amb un gran ambient als dos estadis", ha assegurat Luis Enrique.

Sobre pressió o favoritisme, l'entrenador del PSG ha tirat pilotes fora. Ha insistit que la pressió és per al Barça que ha guanyat 5 Champions i que el paper de favorit o no, no li preocupa gens. 

Amenaça islamista

Preguntat sobre l'amenaça islamista que hi ha a París i d'altres ciutats com Madrid pels partits de Champions, Luis Enrique s'ha mostrat preocupat i ha desitjat que espera que es pugui controlar i siguin només amenaces.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut