Jordi Alba i Luis Enrique han redreçat les seves relacions
Jordi Alba i Luis Enrique han redreçat les seves relacions
futbol

Luis Enrique i Jordi Alba: "El partit d'Espanya a Cornellà serà una festa"

Quan la "roja" va jugar per últim cop a Catalunya, Gavi no havia nascut i Pedri només tenia un any i quatre mesos

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dissabte, a les 19.45, la selecció espanyola tornarà a jugar a Catalunya 18 anys després. Quan la "roja" va disputar el seu últim partit, el febrer del 2004 a l'Estadi Olímpic de Montjuïc (2-1 contra Perú), un dels migcampistes convocats per al compromís contra l'Albània del català Ivan Balliu, el jove del Barça Gavi, no havia nascut. I el seu company d'equip Pedri només tenia un any i quatre mesos.

Ha passat tant temps que tant Luis Enrique com Jordi Alba, que han deixat enrere un passat de tibantors, s'han posat d'acord en utilitzar la mateixa paraula per definir el matx. Tots dos creuen que serà una "festa".

El seleccionador no ha pogut deixar de banda què significa Barcelona per a ell:

No tinc cap dubte que serà una festa en una ciutat tan bonica com Barcelona. Fa 18 anys que la selecció no arriba a aquestes contrades, una terra que admiro, aprecio i on em sento com a casa meva. Espero que tots els aficionats espanyols, tots els que vulguin, puguin gaudir amb la selecció.

Luis Enrique, ha atès als mitjans la vigília del retorn de la selecció espanyola a Catalunya

Luis Enrique, ha atès als mitjans la vigília del retorn de la selecció espanyola a Catalunya(EFE)

El lateral esquerre blaugrana, un dels jugadors més veterans del combinat estatal, valora poder jugar a la ciutat veïna del seu Hospitalet:

Espero viure un ambient espectacular, com el que vivim en totes les ciutats d'Espanya. Hi ha moltíssima gent que té ganes de veure la selecció a Barcelona, en aquest cas a Cornellà, i tinc la sort que jugaré davant la meva gent. Esperem que la festa de les graderies es traslladi al camp.

Anar al contingut