Mbappé amb el títol del Trofeu de Campions (EFE)

Luis Enrique guanya el primer títol amb el PSG a costa d'un català

El tècnic asturià aixeca la Supercopa francesa amb una victòria còmoda contra el Tolosa del català Carles Martínez Novell
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis Enrique ja té el primer títol amb el PSG. El conjunt parisenc ha aconseguit el triomf en el Trofeu de Campions francesos o Supercopa. Els de la capital francesa han superat amb comoditat al Tolosa del català Carles Martínez Novell, campió de la Copa la temporada passada, per dos gols a zero.

Dembélé i Mbappé, aquesta vegada sí, han aparegut tots dos i han estat decisius en la victòria. L'exblaugrana ha donat l'assistència del primer gol a Kang-In Lee al minut tres de partit i el matx s'ha posat ràpidament de cara.

Mbappé ha fet la segona estocada abans del descans. El francès ha fet un gran gol en una jugada individual que ha despullat la defensa del Tolosa.

Primer títol per al nou projecte del PSG. Tot i que és un títol gairebé anecdòtic i en bona part pels mèrits de la temporada passada, la realitat és que el tècnic asturià ha superat la crisi de la fase de grups de la Champions i el projecte va millorant.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut