Luis Enrique: "Firmaria rebaixar-me un 25% o un 50% el sou per no tornar a parlar amb la premsa"

El tècnic asturià sorprèn a tothom confessant un seus dels desitjos més profunds
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis Enrique Martínez ho ha tornat a fer. El tècnic del París Saint-Germain, una altra vegada, torna a acaparar portades i titulars per una resposta en una roda de premsa. Des que va fer el salt a les banquetes, els seus enfrontaments amb els periodistes han estat una constant. L'asturià no és un entrenador com la resta. Així com ho pensa, ho diu, sense aturador. Aquest dijous ha sorprès a tothom assegurant que si pogués evitar haver d'atendre els mitjans de comunicació, ho faria. I, per aconseguir-ho, estaria disposat a perdre diners. 

"Si ara mateix em dius que firmo un paper i que ja no parlo amb la premsa i que em treuen el 25% i fins i tot el 50% del sou, ho firmo."

Tot seguit, ha explicat com se sent i per què aquesta situació no se li presentarà mai.

"Jo m'ho passo bé, amb la premsa. De fet, amb vosaltres, m'ho estic passant genial. Però si pogués elegir no tindria cap problema. Però això és impossible, perquè els contractes amb els clubs obliguen l'entrenador a parlar."

Durant el Mundial de Qatar, en la seva època a la selecció espanyola, va innovar obrint-se un canal de Twitch, per tenir un fil directe amb els aficionats. Una decisió molt polèmica que l'eliminació d'Espanya als vuitens de final va reduir a una experiència temporal.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut