Luis Enrique durant la roda de premsa d'aquest dilluns, vigília de la tornada de les semis de Champions
Luis Enrique durant la roda de premsa d'aquest dilluns, vigília de la tornada de les semis de Champions
Futbol

El Luis Enrique més genuí, abans de l'hora de la veritat: "És una pregunta molt espanyola, negativa"

El PSG, amb tot a punt per rebre el Dortmund al Parc dels Prínceps on estan obligats a remuntar per ser a la final de Wembley

Redacció Esport3Actualitzat

Eren clars favorits per passar a la final abans de l'inici de l'eliminatòria i ho continuen sent, després del partit d'anada, tot i haver perdut a Dortmund, per un a zero. El PSG va poder ajornar el partit de la Ligue 1 contra el Niça i ha tingut una setmana neta per preparar el duel més important de la temporada. Luis Enrique Martínez té clar que per guanyar necessita que tot l'equip tingui el convenciment que ho aconseguiran. L'asturià és el primer de creure-hi.

"Estic convençut que guanyarem. És l'única frase que sé en francès. On va a gagner."

El PSG viu un moment il·lusionant, a les portes de la seva segona final de la Lliga de Campions. Però les polèmiques al voltant de la gran figura de l'equip, Kylian Mbappé, no deixen l'equip tranquil. El tècnic ha rebut nombroses crítiques per la posició de Kylian Mbappé, que al Signal Iduna Park va jugar en punta. El davanter no es troba còmode com a últim davanter i prefereix tenir més llibertat, entrant per la banda esquerra.

El tècnic asturià, acostumat a carregar-se l'equip a l'esquena, no ha rebutjat l'enfrontament amb la premsa.

"Sé que teniu moltes ganes de parlar de Mbappé. Per aconseguir que participi més en el joc cal anar a buscar els espais i de vegades no n'hi ha. Som un equip i cadascú toca un instrument. Els de dalt han d'ajudar a defensar i els del darrere, ajudar a pujar la pilota."

Quan li han consultat sobre si seria un fracàs no arribar a la final, l'entrenador dels parisencs ha tingut clar l'origen de la pregunta.

"És una pregunta molt espanyola, negativa. Estarem fotuts, però felicitarem el rival i ens aixecarem. La vida seguirà igual, tornarà a sortir el sol."

La remuntada

"El marcador indica que estem eliminats, però la idea és jugar de la mateixa manera. Serà un partit semblant al d'anada. No passa res per concedir un gol, com ja es va veure contra el Barça. No hem de marcar dos gols. N'hem de fer un."

Luis Enrique no podrà comptar amb Lucas Hernández, que ja ha estat operat de la greu lesió que es va fer a Dortmund, al lligament creuat anterior del genoll esquerre. El seu lloc, a l'eix de la defensa, possiblement l'ocuparà Beraldo, que ja el va substituir la setmana passada.

Luis Enrique, líder del PSG (EFE)

En l'últim entrenament abans del partit, els jugadors han rebut la visita de Nasser al Khelaifi i Luis Campos. El president i el director esportiu del PSG han volgut mostrar el seu suport a la plantilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut