Esports

Luis Enrique dona la raó a Xavi amb Dembélé: "És el més desequilibrant del món"

Després del primer gol del francès amb el PSG, l'entrenador l'ha posat pels núvols

Redacció Esport3Actualitzat

Dembélé ha marcat per fi el primer gol amb la samarreta del PSG. El francès ha trigat 17 partits a fer la primera diana, un gran gol després d'una jugada individual en la victòria contra el Mònaco.

Luis Enrique ha aprofitat per posar pels núvols l'exjugador del Barça i defensar el seu fitxatge. Un canvi d'aires que qui no veia amb bons ulls era Xavi. L'entrenador de Terrassa també veia Dembélé com un jugador únic. Ara, Luis Enrique, li ha donat la raó. L'asturià creu que Dembélé és "el jugador més desequilibrant del món, sense cap dubte". Una teoria que compartia l'entrenador del Barça.

"El gol és 100% pur Dembélé. El gol li va molt bé pel soroll que té al voltant, però jo des del primer dia estic encantat que hagi vingut. És per a mi el jugador més desequilibrant del món, sense cap dubte."

Luis Enrique s'ha queixat del "soroll" que hi ha al voltant del jugador, però ha deixat clar que el veu com un dels millors jugadors del món. El francès va arribar al Parc dels Prínceps aquest estiu procedent del Barça a canvi de 50 milions d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut