Futbol

Luis Enrique: "Dembélé encara no és jugador del PSG al 100%"

El tècnic del PSG lamenta no poder disposar del francès, que encara està tancant els serrells del seu contracte amb el club parisenc

Redació Esport3Actualitzat

El PSG de Luis Enrique s'estrena aquest dissabte contra el Lorient amb les grans incògnites sobre la plantilla encara obertes. Amb Neymar i Verrati a la rampa de sortida i Mbappé apartat de l'equip, el tècnic asturià no podrà comptar encara amb Ousmane Dembélé, que, de moment, no és oficialment jugador del club parisenc.

"No hi serà demà. Encara no és jugador del PSG, queda algun serrell per tancar. Està al 99%, desgraciadament."

El PSG pagarà la clàusula de 50 milions al Barça per Dembélé, però el serrell pendent continua sent com es reparteixen els diners de l'operació el club blaugrana i l'agent de jugador, Moussa Sissoko.

Qui tampoc jugarà dissabte és la gran estrella de l'equip i protagonista dels culebrots dels últims estius, Kilian Mbappé, que continua al marge de l'equip. Luis Enrique ha donat la seva opinió sobre la situació del francès només començar la roda de premsa i ha avisat que no en diria res més.

"És un tema que ja es va resoldre en el passat de forma positiva. Espero i desitjo que club i jugador arribin a un acord. Això és el que a mi m'agradaria."

El tècnic també ha recordat les paraules que va dir fa unes setmanes el president del club parisenc, Nasser Al-Khelaïfi:

"El president va dir que el club està per sobre de jugadors i directors esportius i ho comparteixo al 100%."

Els dos altres jugadors que són més fora que dins de l'equip són Neymar Júnior i Marco Verrati. Luis Enrique, que ja els hauria traslladat que no compta amb ells, no n'ha volgut dir massa cosa, tot i que ha fet un avís:

"Les paraules entre ells i jo no us les puc dir. Les paraules diuen coses, però els fets en diuen més. Ja ho veureu."

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut