Bergvall, amb la selecció sueca
Bergvall, amb la selecció sueca
Barça

Qui és Lucas Bergvall? La perla sueca està a Barcelona per tancar el seu fitxatge

El futbolista del Djurgarden, de 17 anys, no s'incorporarà al club blaugrana fins a l'1 de juliol i ho farà amb fitxa del filial

Redacció Esport3Actualitzat

La progressió de Lucas Bergvall, de 17 anys, no ha passat desapercebuda per als grans clubs d'Europa. També el Barça el té controlat des de fa temps. I el seu fitxatge és ben a prop. De fet, el migcampista suec, futbolista del Djurgaden, és a Barcelona per mirar de tancar la seva incorporació al club.

Jijantes ha "caçat" Bergvall amb la seva família abans de reunir-se amb el director esportiu del Barça, Deco, en un restaurant de Barcelona. La cita havia de servir perquè Deco li pogués exposar personalment el projecte blaugrana. La intenció del club és incorporar-lo a partir de l'1 de juliol, amb fitxa del filial.

El seu joc combina potència i envergadura. Amb els seus 1,87 metres d'altura, té una gran capacitat per abastar terreny i trencar línies. Podent encaixar en la definició de futbolista "box to box", aquest internacional en totes les categories inferiors de Suècia, ha cridat l'atenció del Barça pel seu bon toc de pilota.

Grans d'Europa, amb un pam de nas

Altres grans d'Europa, com el Tottenham, l'Inter de Milà o l'Eintracht Frankfurt, també han apostat fort per aquesta nova perla del futbol suec. Ell, però, sempre ha mostrat predilecció pel Barça.

No fa gaire, el van fer escollir entre el Manchester City i el club blaugrana. Aquesta va ser la resposta de Bergvall:

Anar al contingut