Lautaro del Campo mostra la samarreta de Messi a l'estadi madridista
Boxa

L'streamer argentí La Cobra emula Messi i mostra la samarreta blaugrana al Santiago Bernabéu

Un dels punts àlgids de la "Velada del año IV" d'Ibai Llanos, que es va disputar en un estadi madridista ple fins a dalt de tot

Actualitzat

L'streamer basc Ibai Llanos ha organitzat per quarta vegada "La velada del año". Un esdeveniment que reuneix diversos creadors de contingut d'arreu del món i els posa a prova en un ring de boxa després de mesos d'entrenament. S'hi han aplegat més de 80.000 espectadors al Santiago Bernabéu i un pic de 3,6 milions de persones de connectades a Twitch, xifra que ha batut el rècord de la plataforma. 

El Santiago Bernabéu ha acollit aquest aplec que, a banda dels combats, ha presenciat les actuacions de Julieta Venegas, Bizarrap, David Bisbal, Young Miko, Paulo Londra o Will Smith

Un dels plats forts de la jornada de boxa s'ha produït en finalitzar el segon combat de la tarda. El creador de contingut argentí Lautaro del Campo, més conegut com La Cobra, ha superat el gallec Guanyar i ha mostrat al Santiago Bernabéu la samarreta del Barça del 2016-17 de Leo Messi, tal com el mateix Messi ho va fer després de marcar el 2-3 de la victòria per al Barça el 23 d'abril del 2017.

Aquest record d'una de les celebracions més icòniques de la història blaugrana no va ser gens ben rebuda pel públic, que va xiular amb sonoritat l'acció de La Cobra. El compatriota del millor jugador de la història no va dubtar a continuar alçant la samarreta del Barça en territori hostil, mentre rebia l'esbroncada.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut