L'Uni Girona diu adeu a Europa amb una contundent desfeta enfront del Montpeller

L'Spar Citylift Girona posa punt final al somni europeu amb una desfeta davant el Montpeller (98-69)

Les gironines han vist com el partit se'ls escapava de les mans a partir del segon quart i han acabat encaixant una derrota contundent

L'Spar Citylift Girona ha despertat del somni europeu de cop i és que les gironines han caigut eliminades a les portes de la final de l'Eurocup femenina per una sonora desfeta davant del Montpeller (98-69).

L'equip català ha saltat a la pista francesa amb l'objectiu de guanyar de més de 3 punts però de seguida han vist com les rivals dominaven amb claredat des de totes les línies. Les d'Èric Surís han aconseguit plantar cara en el primer quart, 25-17.

A partir del segon període, però el Montepeller ha pitjat l'accelerador anotant-ho absolutament tot i posant contra les cordes el conjunt català. Nervis, pilotes perdudes, malentesos i, sobretot, desencert han minat la moral de l'Uni que han vist com se'ls escapava el partit en el moment de marxar al descans, 55-30.

A la segona meitat, el recital de l'equip francès ha continuat posant-se per davant a més de 30 punts mentre l'Spar Citylift Girona intentava salvar la imatge i feia tot el possible per maquillar la derrota que s'ha acabat materialitzant amb un contundent, 98-69.

Amb 15 punts, 3 rebots i 2 assistències, Keisha Hampton ha estat la jugadora més valuosa de les gironines, seguida per Julia Reisingerova, amb 12 punts i 4 rebots.