Benzema ha aixecat el trofeu de campió de la Copa del Rei
Benzema ha aixecat el trofeu de campió de la Copa del Rei (Reuters)

El Reial Madrid supera l'Osasuna (2-1) i guanya la Copa a la Cartuja

Dos gols de Rodrygo, després de dues jugades de Vinícius, donen la Copa al Reial Madrid. Una canonada de Lucas Torró, poc després del descans, ha fet somiar l'Osasuna

• Rodrygo obre la final, amb un primer gol (2'), després d'una gran jugada de Vinícius.

• Una altra cavalcada de Vinícius facilita una ocasió de gol per a Benzema (25'), que rebutja el porter Sergio Herrera.

• L'Osasuna està tocat, però no enfonsat. Abde (26') ho demostra amb una fiblada que supera Courtois i que només Carvajal, sota pals, evita que es converteixi en el primer gol de l'Osasuna.

• Un xut de falta d'Alaba (31'), amb la cama esquerra, s'estavella al travesser.

• El partit s'escalfa al llindar del descans i Vinícius, que ja té una targeta groga, ha de ser calmat pels seus companys. Al túnel de vestidors, el brasiler s'ha enganxat amb el Chimy Ávila i han hagut de ser separats per Lucas Vázquez.

• L'Osasuna ha fet un pas endavant a l'inici de la segona part i ha tingut la recompensa del gol. L'exmadridista Lucas Torró (57') ha llançat un míssil que ha superat Courtois.

• El Madrid semblava adormit, però Vinícius l'ha revitalitzat, per la banda, amb una jugada que ha acabat en gol de Rodrygo (70'), després d'una assistència de Kroos.

• Amb pràcticament tot fet, Vinícius (89') perdona el 3 a 1 i manté la il·lusió dels navarresos per tornar a igualar la final.