Tyrese Haliburton i LeBron James es veuran les cares a la final de l'In-season Tournament
Bàsquet

Los Angeles Lakers i Indiana Pacers jugaran la final de la Copa de l'NBA

A les semifinals de l'In-season Tournament, els Pacers s'han desfet dels Bucks (128-119) i els Lakers han apallissat els Pelicans (133-89)

Redacció Esport3Actualitzat

Los Angeles Lakers i Indiana Pacers s'enfrontaran a la final de l'In-Season Tournament, també conegut com la Copa de l'NBA, una competició de nova creació i que està enganxant moltíssim els aficionats.

Tant o més que el joc dels Pacers, l'equip de moda per la seva filosofia: anotar com més punts millor. Sempre sota el lideratge del base Tyrese Haliburton, la gran sensació de la temporada. Aquesta matinada, a Las Vegas --on es juga la final a quatre-- han derrotat els Milwaukee Bucks per 119 a 128, malgrat els 37 punts d'Antetokounmpo. Haliburton ha estat decisiu, amb 27 punts i 15 assistències.

Més fàcil ho han tingut els Lakers per classificar-se per a la final: han apallissat de 44 punts els Pelicans: 133-89, amb 30 punts de Lebron James. El "rei", a punt de fer 39 anys, té moltes ganes que els Lakers siguin els primers que anoten el seu nom al palmarès de la nova competició.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut