Mendilibar protagonitza un divertit moment a la celebració
Mendilibar protagonitza un moment divertit a la celebració (Reuters)

L'Olympiacos de Mendilibar guanya la Conference League (1-0)

Els grecs són els nous campions de la Conference League després d'imposar-se a la Fiorentina gràcies al gol del marroquí Ayoub El Kaabi al minut 116 de la pròrroga

L'Olympiacos de José Luis Mendilibar s'ha proclamat campió de la Conference League. El partit ha arribat al minut 90 empatat a 0 i el trofeu s'ha decidit en la pròrroga. A punt d'acabar, al minut 116, El Kaabi ha marcat el gol que ha donat el títol als grecs.

Després de gairebé dues hores de joc sense gols, l'Olympiacos ha superat la Fiorentina (1-0) i ha aconseguit el primer títol europeu de la seva història. És el segon títol continental consecutiu per a José Luis Mendilibar, que l'any passat va guanyar la Lliga Europa amb el Sevilla

L'Olympiacos és el primer club de la història que guanya una Copa d'Europa i la Youth League en la mateixa temporada. Per contra, és la segona final consecutiva d'aquesta competició que perd la Fiore.

Atenes és una festa

Després de la victòria, l'eufòria dels grecs s'ha traslladat als carrers d'Atenes, seu de la final: