L'Olympique de Lió té un problema econòmic greu
L'Olympique de Lió té un problema econòmic greu (Reuters)
Futbol

L'Olympique de Lió posa a la venda tota la seva plantilla

Els problemes econòmics del club francès han obligat el seu propietari a prendre una mesura dràstica

Redacció Esport3Actualitzat

El mercat de fitxatges es tanca el pròxim 30 d'agost, d'aquí poc més d'una setmana. És el temps que té el propietari de l'Olympique de Lió d'ingressar fins a 100 milions d'euros. És l'objectiu que s'havia proposat abans de començar el mercat de fitxatges i, de moment, només n'ha aconseguit una quarta part, 25 milions. 

Davant aquesta urgència, el propietari del club, John Textor, ha arribat a prendre una mesura dràstica: posar a la venda tots els seus jugadors. Tal com ha informat L'Équipe, el propietari ha comunicat la decisió a la seva plantilla. Escoltaran ofertes per tots els jugadors i els vendran sempre que s'adiguin amb els valors dels futbolistes. 

El problema és seriós, ja que Textor es va comprometre amb l'organisme financer que obtindria els 100 milions d'euros. En cas de no fer-ho, hi hauria conseqüències greus per al club. La gestió del propietari de l'Olympique de Lió, però, no ha estat precisament exemplar, perquè tot i necessitar aquests ingressos tan alts, el club francès ha gastat més de 130 milions d'euros en fitxatges.

Anar al contingut