Raphinha celebra un dels seus dos gols a París
Raphinha celebra un dels seus dos gols a París (Reuters)
lliga de champions

L'MVP Raphinha se'n recorda dels escèptics amb el Barça de Xavi

El brasiler signa, amb dos gols vitals, el seu partit més estel·lar en un gran escenari

Redacció Esport3Actualitzat

Estrenar un pentinat de trenes ha estat un senyal premonitori. El nou look de Raphinha ha anat acompanyat de la seva millor versió al camp i el brasiler ha signat, amb dos gols vitals, el seu partit més estel·lar en un gran escenari com el Parc dels Prínceps. Ha estat escollit sense discussió com l'MVP del matx i els seus companys ho han celebrat com si fos un reconeixement propi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

Després de la victòria culer, l'extrem que Xavi ha sabut convertir en migcampista polivalent ha enviat un dard als escèptics amb el Barça de Xavi:

Xavi posa la millor nota al seu Barça

Orgullós com a entrenador, i també com a culer. Això ha confessat Xavi Hernández després de la victòria al Parc dels Prínceps. Malgrat l'entusiasme lògic, el tècnic també ha volgut llançar una advertència abans de la tornada, dimarts que ve, a l'Estadi Olímpic.

"Estem a mig camí. El PSG continua sent favorit. Hem patit molt i serà molt difícil a Barcelona."

Xavi ha estat generós en l'elogi cap a Raphinha, "un dels millors del món jugant a l'espai", però també cap a Pedri, providencial en l'acció del 2 a 2.

"Ja li havíem dit que jugaria mitja hora. Pedri ens ha donat pausa. Ho veu tot."

 

També s'ha mostrat orgullós per l'aportació dels més joves, com Pau Cubarsí. "Competeix com un jugador de més edat", ha remarcat. I, qüestionat per les últimes experiències a Europa, s'ha mostrat alleujat.

"Tant de bo haguem enterrat els fantasmes. El Barça és ben viu. Podem competir amb un senyor equip, fet per guanyar aquesta competició."

Mbappé, tocat per la derrota (Reuters)
Mbappé, tocat per la derrota (Reuters)

Luis Enrique, a la defensiva

L'altra cara de la moneda era, lògicament, l'entrenador del París Saint-Germain. Luis Enrique no ha amagat la decepció. "Totes les derrotes fan mal i molesten", ha admès. Durant la roda de premsa, no ha encaixat gaire bé algunes qüestions, com quan li han preguntat per la seva aposta en l'onze.

"L'únic d'aquesta sala que veu tots els entrenaments i que repassa tots els partits soc jo. Per això soc l'entrenador i per això porto treballant tants anys. He pensat que eren els més preparats. El resultat desacredita les meves decisions. Accepto la derrota. Soc un esportista nat i felicito el rival."

Malgrat la decepció, Luis Enrique ha assenyalat que plantejaran la tornada a Barcelona "com una final, i amb la idea de guanyar-la".

Luis Enrique i Xavi, al Parc dels Prínceps (Reuters)
Luis Enrique i Xavi, al Parc dels Prínceps (Reuters)

Mira el resum del PSG-Barça (2-3):

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut