L'instant previ a l'execució del penal d'Uri Vives
L'instant previ a l'execució del penal d'Uri Vives
Hoquei patins

Lliçó d'esportivitat del Lleida d'hoquei patins: els xiulen un penal a favor i tornen la pilota

Els del Segrià van interpretar la jugada polèmica com a involuntària i van protagonitzar un gest ple de fair play aplaudit a la xarxa

Redacció Esport3Actualitzat

Era el tram final de la primera part del Finques Prats Lleida- Corredor Mató-Club Hoquei Palafrugell, corresponent a la 18a jornada de l'OK Lliga, quan es va viure una d'aquelles jugades que representen un exemple d'esportivitat.

Encara amb l'empat a zero en el marcador, el jugador de l'equip empordanès Marc Figa va quedar estès dins de la seva pròpia àrea com a conseqüència d'un xut que li va impactar al pit. Malgrat això, el joc no es va aturar i la pilota va acabar contactant amb el seu cos. Penal pels àrbitres, que es van limitar a aplicar el reglament: tocar la pilota amb el cos dins l'àrea equival a una pena màxima en l'hoquei patins.

Jugada polèmica que els locals, no obstant, van interpretar com a involuntària. L'encarregat d'executar el penal, Uri Vives, va tenir clar que l'havia de llançar a fora i tornar la pilota. Aquest és el vídeo del moment:

Al final del partit, que va caure del costat dels del Segrià per 1-0, Twitter va rebre missatges d'aficionats i, fins i tot, altres equips, que valoraven aquest nou exemple de fair play:

Anar al contingut