Gairebé 9.000 espectadors van seguir el Lleida-Hèrcules al Camp d'Esports (@XaviCasals_)
Futbol

Lleida recupera la il·lusió: entrada extraordinària al Camp d'Esports

8.953 espectadors assisteixen a l'últim partit del Lleida Esportiu, contra l'Hèrcules, en un duel de la Segona RFEF

Lleida ha recuperat la il·lusió pel futbol de la ciutat. Després d'uns anys marcats per la mala gestió dels antics propietaris, que gairebé acaba amb la desaparició del Lleida Esportiu, l'arribada fa dos anys de Luis Pereira a la presidència ha aportat una estabilitat que ara dona fruits en el terreny esportiu i social.

Una mostra d'això l'hem vist aquest cap de setmana amb una xifra insòlita d'espectadors en un partit de la Segona RFEF, la quarta categoria del futbol espanyol. Gairebé 9.000 espectadors, 8.953 segons el club, van assistir al Camp d'Esports per seguir l'atractiu duel entre el Lleida Esportiu i l'Hèrcules.

El resultat no va acompanyar, i el Lleida va encaixar la primera derrota de la temporada a casa (0-1), però l'equip entrenat per Ángel Viadero manté intactes les opcions de pujar de categoria. Un cop acabada la primera volta, ocupen el segon lloc, que dona dret a jugar el play-off, i són a un punt del líder, precisament l'Hèrcules d'Alacant.

Sigui com sigui, la millor notícia per al Lleida Esportiu és haver recuperat la passió de la seva afició. Un entusiasme que s'ha traduït en assistències que feia temps que no es veien al Camp d'Esports, en desplaçaments de centenars d'aficionats als partits fora de casa i en entrenaments oberts al públic.

Paradoxalment, en plena efervescència blava, continuen les especulacions sobre el possible trasllat del Badalona Futur, rival directe del Lleida per l'ascens, a la capital del Segrià per un grup d'empresaris lleidatans. 

 

Anar al contingut