El Barça femení, classificat per a la final de la Supercopa
El Barça femení celebrant un gol contra el Reial Madrid (EFE)
Futbol

L'irrisori premi econòmic de la Supercopa femenina en comparació a la masculina

Si el Barça guanya la Supercopa rebrà 25.000 euros, mentre que a la Supercopa masculina, el campió s'emporta vuit milions: sis per participar-hi, un pel títol i un altre per la condició de finalista

Redacció Esport3Actualitzat

Diuen que les comparacions són odioses. En aquest cas, podrien resultar fins i tot ofensives. El Barça és el gran favorit per emportar-se la cinquena edició de la Supercopa d'Espanya de futbol, que es disputa a Butarque, el camp del Leganés.

Aquest dimecres s'enfronta al Reial Madrid (19 h, TV3). Una competició que mou unes xifres radicalment oposades a les de la masculina: el club que la guanyi rebrà 25.000 euros, una xifra irrisòria en comparació amb el volum de diners que mou la Supercopa masculina.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)


En l'edició del cap de setmana passat disputada a Riad, el Barça ha rebut sis milions d'euros per participar-hi i un milió d'euros com a finalista.

En cas d'haver guanyat el títol, com va fer el Reial Madrid, s'hauria emportat un milió més per la seva condició de campió. A cada equip, a més, li corresponen al voltant de 300.000 euros per les despeses d'hotel i desplaçament. 

 

El contracte per fer la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita, signat el 2019 de la mà de l'expresident de la RFEF Luis Rubiales, estipula 40 milions d'euros per a la Federació Espanyola, que es reparteixen principalment entre el Barça i el Reial Madrid. Si els dos clubs fallen a la cita, la xifra baixa als 30 milions. I si falla un dels dos, és de 35 milions. 

El Barça és el gran dominador de la Supercopa amb tres de les quatre edicions disputades.

 

 

Anar al contingut