La Lliga F no començarà aquest cap de setmana (@rfef)

L'inici de la Lliga F, en perill: les àrbitres confirmen l'aturada indefinida

Les àrbitres i assistents de la Primera Divisió Femenina donaran explicacions sobre l'aturada el proper dilluns en una roda de premsa
Redacció Esport3 Actualitzat

Les àrbitres ho tenen clar: "Per fer història hem d'estar unides i aguantar el que calgui. Com si no hi ha Lliga durant tot l'any".

El col·lectiu d'àrbitres i assistents de la Primera Divisió Femenina, que ha passat a anomenar-se Lliga F, han anunciat aquest divendres que no xiularan els partits de la primera jornada, que havia de començar aquest cap de setmana, i han confirmat "l'aturada indefinida" de la seva activitat.

En un comunicat de la RFEF, el col·lectiu d'àrbitres ha explicat que el dilluns vinent, 12 de setembre, a les 12.30 hores, oferiran una roda de premsa a la Ciutat del Futbol per explicar els motius de la seva aturada.

 

 

Aquest anunci dona continuïtat al que va fer aquest dijous a última hora el col·lectiu arbitral femení, on va comunicar la seva "decisió unànime de no dirigir cap partit del Campionat Nacional de la Primera Divisió en les condicions actuals d'indefinició" de la seva situació "laboral i econòmica".

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut