futbol

L'informe dels Mossos del Nàstic-Màlaga contradiu l'acta arbitral

La versió policial rebaixa la gravetat dels fets posteriors al partit que descriu l'acta arbitral

Redacció Esport3Actualitzat

El Nàstic disposa un recurs que pot ser molt valuós per rebaixar les dures sancions que el Comitè de Competició li ha imposat basant-se en l'acta arbitral del partit contra el Màlaga: l'informe dels Mossos d'Esquadra.

La versió dels fets recollida pel col·legiat no es correspon amb l'informe que van redactar els policies que eren a l'estadi, i a la qual ha tingut accés TV3. Els Mossos relaten que "en cap cas es va veure compromesa la integritat física dels àrbitres". Tampoc no hi consta cap referència a les amenaces de mort que figuraven en el document reportat pel col·legiat del partit, Eder Mallo Fernández.

L'extracte de l'informe policial que fa constar que no es va veure compromesa la integritat dels col·legiats

L'informe redactat pels Mossos sí que recullen els insults del president del consell d'administració del Nàstic, Josep Maria Andreu, que va ser identificat pel cos policial. L'acta també coincideix en el fet d'haver de sortir escortats del Nou Estadi. El Nàstic està convençut que hi ha una mà negra en l'actuació arbitral del partit del passat 22 de juny i s'aferra a l'informe dels Mossos per presentar el recurs.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut