L'INEOS Britannia contra l'Alinghi suís durant una regata de la robin round
L'INEOS Britannia contra l'Alinghi suís durant una regata de la robin round (EFE)
Copa Amèrica de vela

L'INEOS Britannia escull rival i les semifinals queden definides

L'equip britànic va ser el guanyador de la primera fase de la Copa Amèrica i ha pogut decidir quin serà el seu rival de cara a les semifinals

Redacció Esport3Actualitzat

Les semifinals de la Copa Louis Vuitton de la Copa Amèrica de Vela han quedat definides aquest divendres al matí. La presentació ha estat marcada per la decisió de l'equip INEOS, que ha tingut la possibilitat d'escollir rival gràcies a la seva victòria en la primera fase de la competició. L'equip britànic, com era d'esperar, ha escollit enfrontar-se a l'Alinghi suís, últim de la primera fase. D'aquesta manera, l'altra semifinal serà el duel entre el Luna Rossa italià --segon classificat-- i l'American Magic nord-americà --tercer.


Les rondes de semifinals de la Copa Amèrica es disputaran a partir d'aquest dissabte 14 i fins al divendres 19, a partir de les 14.00, i es podran seguir en directe per Esport3 i la plataforma 3Cat. L'equip que arribi a la final serà el primer que sumi cinc victòries en una eliminatòria que podria allargar-se fins a les nou regates.

Cal recordar que a la gran final espera el Team New Zealand, que té l'honor de ser finalista gràcies al seu triomf en la passada edició de la Copa Amèrica. Els neozelandesos van participar a les regates preliminars i a la robin round, on va mostrar la seva superioritat i, per tant, la seva condició de favorit.


Així és el sistema de competició de la Copa Amèrica

ARXIVAT A:
Vela - Copa Amèrica
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut