Abel Ruiz després de fallar el penal en el minut 99 (EFE)
futbol

L'increïble final que deixa Espanya a les portes de guanyar l'Eurocopa sub-21

L'equip espanyol ha fallat un penal en el minut 99 amb una carambola surrealista que ha donat la victòria a Anglaterra

Final increïble en l'últim partit de l'Eurocopa sub-21. La selecció espanyola ha acabat perdent per la mínima (1-0) davant d'Anglaterra després de fallar un penal i les posteriors ocasions en el minut 99 de partit. Els anglesos han fet valer el gol de Curtis Jones al temps de descompte de la primera meitat.

Ha estat un partit molt tens, en què hi ha hagut algunes picabaralles, i ha tingut un final a l'altura. En els últims minuts, quan Anglaterra intentava mantenir l'avantatge i l'equip espanyol estava bolcat a l'atac, l'àrbitre ha xiulat amb l'ajuda del VAR un penal dubtós a favor dels de Santi Denia en el minut 97. Abel Ruiz no ha estat capaç de marcar el penal, ni cap jugador espanyol tampoc ho ha fet en els dos rebots que han tingut. Una carambola no apta per a taquicàrdics.