L'incendiari tuit d'Iker Casillas sobre el clàssic amb l'"amnistia" pel mig
Clàssic

L'incendiari tuit d'Iker Casillas sobre el clàssic amb l'"amnistia" pel mig

L'excapità del Reial Madrid escalfa les xarxes amb la seva interpretació sobre el Barça-Madrid amb rerefons polític

Redacció Esport3Actualitzat

A l'excapità del Reial Madrid Iker Casillas li agrada la polèmica a les xarxes socials. Té un historial conegut sobre controvèrsies a Twitter, sobretot per aquella polèmica de fa un any en què va publicar que era gai. Un tuit homòfob que va atribuir a un hackeig, en aquella ocasió amb el col·lectiu LGTBI de rerefons. Ara, amb motiu del Barça-Madrid, amb victòria blanca, Iker Casillas ha optat per un missatge amb rerefons polític.

Enmig de les negociacions sobre l'amnistia entre les forces polítiques de l'estat espanyol i les catalanes, Casillas ha optat per un "Amnistia futbolística". Tot, per evidenciar la seva satisfacció amb la victòria de l'equip del seu cor i els dos gols de Jude Bellingham que han capgirat el marcador del clàssic.

Una comparació que molts han titllat de desafortunada per la translació a la situació que va viure Espanya l'any 2017 amb una de les pitjors crisis territorials de la història de la democràcia. 

Tarda de tuits irònics, com el del compte oficial del Reial Madrid, que, amb una foto del seu protagonista, Bellingham, ha deixat anar: "The Beatles sempre ha estat el meu grup preferit".

Mira el resum del Barça-Madrid (1-2):

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut