Mario Balotelli va intentar abandonar el terreny de joc en sentir cants racistes (EFE)

L'Hellas Verona sanciona fins al 2030 el cap dels ultres per insultar Balotelli

Luca Castellini diu que "Balotelli no és totalment italià" i el titlla de "pallasso". "Només va sentir aquells crits al seu cap", diu
Actualitzat

L'Hellas Verona ha anunciat aquest dimarts la prohibició d'entrar a l'estadi Giuseppe Bentegodi al cap dels ultres de l'equip, Luca Castellini, fins al 2030. En un comunicat, el club retreu al seu soci haver proferit "consideracions i expressions contràries als principis ètics i els valors del nostre club" en una entrevista de ràdio.

La prohibició li arriba a Castellini després que aquest critiqués l'actiud de Mario Balotelli, actual jugador del Brescia, en la visita del seu equip al camp del Verona. En un moment del partit, l'internacional italià, visiblement enutjat, va tirar la pilota contra la grada i va fer el gest de marxar del camp després d'haver sentit càntics racistes.  

"Balotelli no és totalment italià ni ho serà mai. Ho és una mica perquè té la nacionalitat italiana. Nosaltres també tenim un negre a l'equip. Ahir va marcar i tota la ciutat el va aplaudir. Balotelli és un pallasso. Només va sentir aquells crits al seu cap."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut