Robert Lewandowski durant les seves vacances
Robert Lewandowski durant les seves vacances (@_rl9)
Barça

El compromís de Lewandowski: així és l'explosiva pretemporada del polonès

El davanter blaugrana continua el treball específic abans d'incorporar-se als entrenaments amb els seus companys

Redacció Esport3Actualitzat

El nou projecte del Barça, amb Hansi Flick a la banqueta, ja està treballant de ple en la nova temporada. En només deu dies de pretemporada s'han pogut veure algunes de les particularitats del tècnic alemany. I això que Flick compta amb pocs jugadors del primer equip, ja que els internacionals encara estan de vacances.

És el cas de Robert Lewandowski. El davanter polonès gaudeix de les seves vacances des del 25 de juny, quan Polònia va empatar contra França estant ja eliminada de l'Eurocopa. Com és habitual, Lewandowski ha volgut mantenir el seu físic i a les xarxes socials ha mostrat el seu treball diari per tornar de les vacances al 100%.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

 


Tercer any de blaugrana

Robert Lewandowski complirà aquest any la seva tercera temporada al FC Barcelona. El davanter polonès busca repetir els èxits del seu primer any a la disciplina blaugrana, on es va proclamar pitxitxi de la Lliga i va aconseguir, a més del títol de la Lliga, el de la Supercopa d'Espanya.

El 9 blaugrana està gaudint dels seus últims dies de vacances a l'illa de Mallorca. I és que està previst que el davanter s'incorpori a l'equip aquesta setmana, en un projecte en el qual tornarà a coincidir amb Hansi Flick, que ja va entrenar Lewandowski al Bayern de Múnic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Anar al contingut