Aday Benítez en la seva primera etapa a la Vila de Gràcia
Aday Benítez en la seva primera etapa a la Vila de Gràcia
FUTBOL CATALÀ

L'exgironí que torna a les banquetes del Nou Sardenya

Aday Benítez serà l'entrenador dels escapulats la pròxima temporada

Redacció Esport3Actualitzat

L'Europa jugarà a Segona Federació una temporada més després de l'eliminació a la primera ronda dels play-offs contra el Betis Deportivo. El filial andalús diumenge va assolir l'ascens a 1a RFEF, eliminant el Pontevedra. La bona temporada liderada pel binomi Gatell-Senabre a la banqueta es va quedar sense el premi final. La intenció del club era negociar amb Senabre --entrenador des de la graderia aquesta temporada-- perquè encara no tenia el títol requerit.

Tanmateix, divendres passat, el club va anunciar que Senabre deixava de formar-ne part "malgrat els esforços" que havien fet. El seu recanvi serà Aday Benítez. L'exjugador del Girona torna on va començar la seva trajectòria a les banquetes. L'estiu del 2022, va firmar com a segon entrenador de Jonathan Ruiz al filial escapulat. Van firmar l'ascens a la Lliga Elit, d'on el filial ha tornat a pujar de categoria aquesta temporada.

Precisament, el de Sentmenat començava la temporada d'enguany amb el mateix càrrec a la Vila de Gràcia, però L'Escala va signar-lo el novembre del 2023 per revertir la mala situació. A Tercera Federació, els empordanesos estaven a un punt del descens. Amb Aday, el club s'ha quedat a les portes de jugar els play-offs d'ascens.

La bona salut a la Vila de Gràcia

Aquesta temporada, l'Europa ha passat dels 700 socis de l'any passat als gairebé 2.000. Un increment esperançador i lligat al bon nivell dels equips masculins i femenins. El primer equip femení, però, no ha firmat la permanència a la categoria de plata del futbol espanyol. Tanmateix, el filial pot aconseguir l'ascens a Preferent el pròxim diumenge al Nou Sardenya contra el Seagull B. A finals de maig, el club va començar la nova campanya de socis sota el lema "Suma't a l'onada Europeista".

 

Anar al contingut