Luis Enrique en un entrenament del PSG (psg.fr)

L'exblaugrana que recuperarà Luis Enrique per al PSG

El tècnic asturià busca nous referents a l'equip parisenc i ha demanat un nou reforç
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis Enrique ja ha començat a treballar com a màxim responsable del París Saint-Germain amb la missió de fer endreça i aconseguir un equip conjuntat, més que no pas una col·lecció d'estrelles. Amb la incertesa del futur de Kylian Mbappé i la marxa confirmada de jugadors com Leo Messi i Sergio Ramos, el nou projecte busca nous referents al camp sota la batuta del tècnic asturià.

Pel PSG han firmat fins ara jugadors com Lucas Hernández, Milan Skriniar, Kang in Lee o Marco Asensio, però no es tanca aquí la porta d'entrada. El PSV Eindhoven ha desvelat aquest diumenge que el club parisenc executarà la clàusula de recompra d'una jove promesa que Luis Enrique coneix bé: Xavi Simons.

 

Simons, de 21 anys, era un dels jugadors destacats del futbol base blaugrana quan Luis Enrique era el responsable del primer equip. El mitjapunta neerlandès, que va marxar al PSG en edat juvenil, va tenir poca incidència en l'equip parisenc, tot i que va disposar de l'oportunitat de debutar en el primer equip sota les ordres de Mauricio Pochettino.

Traspassat ara fa un any al PSV, a l'Eredivisie, Simons ha firmat una temporada de somni, amb 19 gols i 8 assistències que l'han convertit en un dels millors jugadors del campionat. Les seves actuacions no han passat desapercebudes per a l'equip parisenc, que es va guardar una clàusula de recompra per valor de 6 milions d'euros i que ha decidit executar-la. No és agosarat pensar que Luis Enrique hi ha tingut molt a dir en la decisió de recuperar el jove talent exblaugrana.

Condicionat per Mbappé i Neymar

Però el futur del jove internacional mneerlandès a París podria estar condicionat per la presència de Mbappé i Neymar. De moment, Simons ha abandonat la concentració del PSV per tornar a París. Si les primeres espases es queden, és possible que es decideixi cedir-lo. De fet, algunes informacions ja suggereixen el RB Leipzig com a possible destí del jugador per anar incrementant el nivell d'exigència. En qualsevol cas, Simons torna a entrar en els plans de futur del PSG. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut