Mateu Lahoz, durant un partit (Europa Press)
futbol

L'exàrbitre Mateu Lahoz fitxa com a comentarista per a Movistar+

El polèmic i mediàtic exàrbitre valencià serà comentarista d'accions polèmiques

No s'ha fet esperar. Mateu Lahoz serà la gran incorporació estrella del canal de televisió Movistar+ per a la temporada que ve. El valencià es va retirar de l'arbitratge al maig i ja ha trobat una sortida professional per a la seva nova etapa. 

Lahoz serà comentarista de la cadena amb seu a Madrid i serà l'encarregat de valorar les accions arbitrals, un paper que en els últims anys no havia cobert ningú. L'exàrbitre de 46 anys va xiular més de 200 partits a Primera i també va dirigir partits en competicions europees i internacionals.

Un àrbitre mediàtic i polèmic

Mateu Lahoz té molta experiència en tota mena de competicions, però sobretot és un àrbitre conegut per la seva faceta més polèmica i mediàtica. Tenia una manera peculiar de xiular, que donava molta importància a la continuïtat en el joc i no acostumava a xiular massa faltes. Aquesta manera de xiular tenia fans i detractors. 

També era un àrbitre que no s'arronsava davant les càmeres ni evitava l'excés de protagonisme. Acostumava a tenir llargues converses amb els jugadors quan la pilota estava aturada. Una manera de fer propera, que molts aplaudien i altres criticaven per excés de protagonisme. Amb totes les virtuts i defectes, no sembla cap sorpresa que hagi triat la televisió per a la seva nova etapa professional. 

Anar al contingut