Lewandowski celebra el gol
Lewandowski, celebrant un gol aquesta temporada (EFE)
Barça

Lewandowski vol jugar amb Messi la temporada vinent

El davanter polonès diu que l'argentí pertany al Barça i que l'equip està concentrat a guanyar la Lliga sense oblidar el curs vinent

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha estat contundent sobre la possibilitat que Leo Messi pugui tornar al Barça la temporada vinent:

Messi pertany al Barça i si torna serà increïble. Sabem que el seu lloc és aquí a Barcelona. No sé què passarà, no soc la persona indicada, però espero que la pròxima temporada puguem jugar junts, perquè Leo és un jugador que pot fer coses del no-res. I necessitem aquesta mena de jugadors, per descomptat.

El davanter polonès també ha assegurat que l'equip està centrat a guanyar la Lliga i ha fet balanç de la temporada, preveient una futur encara millor:

Hem treballat junts tota la temporada per fer una millora en el nostre joc. Ara estem centrats en la Lliga, queden molts punts per guanyar i no pensem en quants punts li traiem al Madrid. És el títol més gran per a tots. Sabia que la primera temporada no seria perfecta, però cal tenir paciència.

Lewandowski ha assegurat que "han tingut molt mala sort amb les lesions en els partits més importants", com per exemple en la fase de grups de la Champions. "El Barça està intentant tornar a la bona direcció. I estic segur que la temporada vinent serà millor", ha confiat.
 

 

El seu estat físic i golejador

Lewandowski ha sorprès assegurant que ahir al matí no podia caminar, a conseqüència d'una patacada en el partit de dimecres passat contra el Reial Madrid. De fet, la premsa polonesa ha destacat que el davanter blaugrana va jugar contra el Girona amb un cinturó contra el dolor:

Després de rebre un cop a la primera part, volia jugar tot el partit contra el Madrid. Però al minut deu de la segona part vaig ser substituït. Em feia mal, i ahir quan em vaig llevar no podia caminar. Finalment, amb l'ajuda dels fisioterapeutes, vaig poder córrer. Això forma part del futbol. No soc dels que diuen que no puc jugar perquè tinc mal. Avui m'he llevat i puc caminar amb normalitat. Estaré bé per al pròxim partit, i això no és excusa, perquè ahir havia de jugar millor.

Lewandowski suma 17 gols aquesta temporada a la Lliga i reconeix que les xifres podrien ser millors, i diu que espera millorar-les en aquest final de curs:

Mai estàs contents dels gols marcats. Potser n'he marcat una mica menys que en el passat. Sé que els meus números acabaran sent com sempre, no com ara. Són bons, però la gent espera molt més de mi. Sé que en puc fer més i en marcarem més en aquest final de temporada. Les últimes setmanes no hem jugat bé en atac, però hi estem treballant. I per a tots els jugadors que van anar al Mundial va ser una cosa nova jugar-lo enmig d'una temporada i ha estat dur. No sabria dir-te el motiu.

Lewandowski ha fet aquestes declaracions en la presentació de la 18a edició del llibre "Relats solidaris de l'esport", de la qual és padrí. El diners recaptats es destinaran a la Fundació Lovaas per a l'autisme.

 

Anar al contingut