Joan Laporta i Robert Lewandowski a l'hotel de concentració del Barça a Miami

Comença l'era Lewandowski al Barça: El jugador passa la revisió mèdica

El polonès ha rebut el vistiplau mèdic i aquesta tarda s'entrenarà amb els seus nous companys, però la presentació haurà d'esperar
Francesc Latorre Actualitzat
TEMA:
Lewandowski

Procedent de Mallorca i via Madrid, Lewandowski va arribar a l'hotel de concentració del Barça a Miami la passada matinada. El polonès va poder saludar als seus nous companys. Aquest dilluns al matí, el davanter ha passat la revisió mèdica i ha rebut el vistiplau, per la qual cosa s'entrenarà aquesta tarda amb l'equip. Serà en la prèvia del partit del Barça contra l'Inter de Miami.

La presentació del jugador, que estava prevista per aquest dilluns a les 19.00 hora catalana, ha hagut de ser ajornada per la falta de detalls contractuals per acordar i signar. De moment no s'han donat més detalls de quan serà la presentació, però tot apunta que serà aquest dimarts.

A l'espera de tancar aquests últims serrells, el futbolista ha fet feina de gimnàs en companyia d'un dels preparadors físics de l'equip, com mostren aquestes imatges de Relevo:


Primera mostra d'afecte amb Laporta

Poca estona després d'arribar a l'hotel, el polonès va poder saludar el president del club, Joan Laporta, que amb una poc dissimulada satisfacció li va donar la benvinguda i, amb complicitat, li va preguntar: "Estàs feliç?" Resposta afirmativa del crac, que minuts després va anat a conèixer la resta de jugadors presents a la gira.

Tots els partits de Lewandowski es podran seguir en directe per TV3 i Esport3.cat.

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut