Robert Lewandowski, durant l'acte de tancament de la 18a edició dels Relats Solidaris (EFE)
BARÇA

Lewandowski: "Guanyarem alguna cosa"

El davanter polonès ha estat present en l'acte de tancament de la divuitena edició dels Relats Solidaris de l'Esport

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha estat la cara visible de la divuitena edició del projecte Relats Solidaris de l'Esport. Aquest dijous el polonès ha estat present en l'acte que en què s'ha presentat una recaptació que s'ha enfilat fins als 80.000 euros. Són uns diners que aniran a parar directament a la Fundació Lovaas, un centre de formació i investigació sobre l'autisme. Lewandowski s'ha mostrat orgullós d'haver format part del projecte i també ha repassat alguns aspectes de l'actualitat esportiva. Per exemple, ha fet el seu diagnòstic sobre el perquè del baix rendiment de l'equip aquesta temporada.

"No podem comparar l'equip de l'any passat amb l'actual. Teníem Busquets, Alba, Piqué... Eren jugadors amb qualitat i experiència. Ara tenim una barreja de jugadors joves i jugadors amb experiència i això és una situació difícil. Però ara és hora de treballar i crec que estem en un moment perfecte, amb l'arribada de la Champions, per començar a jugar millor i guanyar. El que ha passat fins ara ja ha passat i és futbol. Crec que és difícil explicar ben bé el perquè, però penso que podem millorar d'aquí fins a final de temporada."

Preguntat sobre la possibilitat que Hansi Flick sigui el nou entrenador del Barça l'any que ve, Robert Lewandowski --que el va tenir d'entrenador al Bayern de Múnic-- no s'ha volgut mullar i ha dit que "és molt bona persona, però ara l'entrenador del Barça és Xavi".

Malgrat la distància de punts a la Lliga respecte al Reial Madrid i que a priori el Barça no és favorit a la Champions, el polonès ha volgut enviar un missatge d'optimisme a l'afició barcelonista.

"Tranquil·litat. Estem tots junts. I si estem tots junts, estic segur que a final de temporada podem estar contents de com hem jugat en aquest darrer tram de les competicions. Estic segur que guanyarem molts partits, a la Lliga i a la Champions. Al final, guanyarem alguna cosa."

Preguntat sobre els seus plans de futur, Lewandowski ha enviat pilotes fora i s'ha limitat a dir que viu el dia a dia i el partit a partit.

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut