Leo Messi i Robert Lewandowski en el moment de l'acció (Reuters)
Futbol

Lewandowski explica què li va dir a Messi a cau d'orella

El moment tens entre els dos jugadors va acaparar tots els focus

Redacció Esport3Actualitzat

L'enganxada de Messi i Lewandowski en el partit entre l'Argentina i Polònia continua portant cua. L'"albiceleste" va acabar guanyant els polonesos per 2-0 en un partit on Messi va fallar un penal. Lewandowski, però, ha desvelat finalment quin va ser el contingut de la seva conversa amb el crac argentí.

Lewandowski recorda el moment amb gràcia

El davanter del Barça ha explicat al diari alemany Bild què es van dir a cau d'orella els dos jugadors:

"Vam parlar poc, però va ser divertit. Li vaig dir a Messi que estava jugant més defensiu del que és habitual, però que era el que l'equip necessitava..."

Minuts abans havien protagonitzat una acció tensa després que el polonès fes una entrada sobre Messi que no va agradar a l'argentí. Sobre aquesta entrada, Lewandowski assegura: "Va ser estrany perquè jo estava al mig del camp defensant, però havia d'ajudar l'equip".

Messi no vol parlar del tema

L'argentí assegura que respecta tothom, "dins i fora del camp", i que no explicarà res del seu encreuament de paraules amb Lewandowski:

"No va passar res. Ell no parla espanyol... I em van ensenyar que tot el que passa al terreny del joc queda dins del camp i el que passa dins d'un vestidor queda dins del vestidor. Jo no explicaré res que hagi de quedar en la intimitat."

Anar al contingut