Lewandowski celebra el seu primer gol de Lliga contra el Vila-real (Europa press)

Lewandowski demana a Xavi jugar amb més davanters

El jugador polonès creu que el model de joc actual no permet generar prou ocasions de gol
Redació Esport3 Actualitzat
TEMA:
Lewandowski

Lewandowski no ha tingut l'inici de temporada que s'esperava. No està sent la màquina de fer gols que el va convertir en pitxitxi de la Lliga la temporada passada i, de moment, només ha pogut veure porteria una vegada en els primers tres partits del campionat: diumenge passat contra el Vila-real.

En una entrevista al mitjà polonès Eleven Sports, el futbolista assegura que el sistema de joc de Xavi no el beneficia.

"A vegades, si estic entre dos centrals, és més fàcil per als defenses. En molts partits no tinc gaires oportunitats per marcar. En els dos últims partits -Getafe i Cadis- no vaig tenir gaires oportunitats, no vaig rebre gaires pilotes, així que em vaig haver de crear les meves ocasions."

El davanter ha analitzat el model ofensiu i creu que l'equip hauria de jugar amb més davanters.

"Quan veiem entrar Ferran o Ansu Fati, dos jugadors que van endavant, creem més ocasions. A  vegades, no juguem amb prou jugadors d'atac. No tinc suports, així que busco la millor solució possible per a l'equip."

El millor joc del Barça s'ha vist a les segones parts. Fins i tot, en la victòria per 2-0 contra el Cadis, els dos gols van arribar al final del partit amb l'entrada de jugadors ofensius. Tot i que li està costant engegar, Lewandowski es mostra optimista.

"Haig de mantenir el meu nivell, tornar al camí. Millorar en cada partit. Cada temporada és diferent i aquesta temporada és molt llarga. Tenim molts partits i crec que el més important no és com comences, sinó com acabes".

El davanter polonès tindrà una altra oportunitat per marcar diumenge a El Sadar contra l'Osasuna, abans de l'aturada de seleccions de setembre.

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut