Barça

Lewandowski, autoexigent: "Hem de fer un pas endavant"

El davanter polonès vol que els partits contra l'Atlètic de Madrid i el Girona siguin un punt d'inflexió per a l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

La victòria contra el Porto va ser important, però insuficient per confirmar un canvi de tendència després del mal joc de les últimes setmanes. Ho saben els culers, i ho sap també una de les grans estrelles del Barça, Robert Lewandowski.

El davanter polonès ha atès els mitjans del club en la prèvia del partit contra l'Atlètic de Madrid (diumenge, 21.00), i s'ha mostrat inconformista i ambiciós. Lewandowski vol aprofitar els dos pròxims partits, contra els "colchoneros" i contra el Girona, per fer "un pas endavant".

"Sabem que hem de fer un pas endavant, però la temporada és molt llarga. Volem guanyar tots els partits i ara en tenim de molt importants a la Lliga. Espero que puguem guanyar els dos."

Sempre autoexigent, el davanter polonès ha comentat que l'equip ha de jugar bé "des del primer minut", i ha remarcat la importància dels partits que hauran d'afrontar ara a la Lliga.

"És un repte per a nosaltres. Volem no només guanyar sinó també jugar millor. Per a nosaltres és molt important. Espero que acabem els dos partits amb sis punts més."

Tant el partit contra l'Atlètic de Madrid com el partit contra el Girona es disputaran al camp dels blaugrana, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, la qual cosa fa ser optimista a Lewandowski:

"Els fans són molt importants per a nosaltres. És més fàcil jugar amb ells."

ARXIVAT A:
Lewandowski
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut