Robert Lewandowski a Elx
Robert Lewandowski a Elx
Barça

Lewandowski admet que el Mundial li ha passat factura

El davanter polonès n'ha parlat en una entrevista en una televisió polonesa

Redacció Esport3Actualitzat

Després d'un inici de temporada excel·lent, el rendiment de Lewandowski amb el Barça ha anat de més a menys al llarg de la temporada. El mateix davanter polonès ha reconegut en una entrevista en una televisió polonesa, TVN, que el Mundial de Qatar li ha passat factura.

L'exjugador del Bayern de Munic també ha relatat com va ser la seva arribada a Barcelona, i l'extrema felicitat que li va suposar fitxar pel club blaugrana.

"El meu somni era jugar a la Lliga. Quan es va segellar el traspàs, se'm va posar la pell de gallina i vaig trucar l'Ania. Recordo com estava d'emocionat. No volia penedir-me un cop retirat de no haver-ho provat en un altre lloc."

"Els primers mesos al Barça van ser diferents, el procés d'adaptació no va ser fàcil, però el canvi d'equip va ser una glopada d'aire fresc. Després, el Mundial em va abaixar una mica el ritme durant la temporada."

Respon a les crítiques

Durant l'entrevista, el davanter del Barça ha parlat també de la seva situació a la selecció polonesa. Lewandowski ha rebut algunes crítiques en els últims temps, i hi ha volgut donar la seva opinió.

"M'adono que soc una mica víctima del meu propi èxit. Molta gent mira la selecció polonesa a través del meu prisma o d'altres companys que juguen en els millors clubs, però som molts més. Ha arribat el moment que més jugadors assumeixin la responsabilitat d'aquesta selecció."

Anar al contingut