Futbol internacional

Lewandowski demana "grans canvis" a la selecció polonesa

La derrota amb Albània complica la seva classificació per a l'Eurocopa

Redació Esport3Actualitzat

Lewandowski no passa pel seu millor moment. Després d'una arrencada poc golejadora amb el Barça, el davanter ha vist com aquest diumenge la seva selecció s'ha complicat -i força- la classificació per a l'Eurocopa 2024 després de perdre per 2 a 0 contra l'Albània de l'exblaugrana Silvinho.

Per això Lewandowski, capità de l'equip, ha volgut demanar aquest dilluns "grans canvis" per revertir la mala inèrcia de joc i els mals resultats de l'equip. En una entrevista a la televisió estatal polonesa, el davanter s'ha mostrat "impotent" i "incapaç" d'explicar els motius del mal resultat contra els albanesos.

"No sé què ha passat amb un equip que, gairebé amb la mateixa alineació, solia jugar molt millor. Sé que tenim potencial per jugar molt millor."

La realitat és que Polònia ha tingut problemes des de l'inici de la fase de classificació per a l'Eurocopa. La derrota contra Albània la deixa en la quarta posició del grup E, davant de les illes Fèroe i per darrere d'Albània -líders amb 10 punts- i de la República Txeca i Moldàvia -empatades a 8-.

El polonès ha declinat parlar sobre el futur del seleccionador, el portuguès Fernando Santos, que queda situat en una posició complicada. Algunes veus comencen a demanar un relleu en la direcció de l'equip.

Anar al contingut