L'Europa celebra un dels gols contra el Sant Andreu (CE Europa)

L'Europa s'endú el derbi amb el Sant Andreu (3-0) amb rècord històric de públic

Els escapulats han estat superiors en el derbi barceloní de la Segona Federació, marcat per l'ambient viscut al Nou Sardenya
Redacció Esport3 Actualitzat

Estaven totes les entrades venudes. Els 600 aficionats del Sant Andreu es deixaven sentir de camí al Nou Sardenya. S'augurava un gran derbi amb els dos equips a Segona RFEF. Davant 3.840 espectadors -rècord històric d'assistència des de la inauguració de l'estadi gracienc el 1995-, l'Europa ha fet valdre el fet de jugar a casa i ha imposat el seu joc amb un resultat final de 3-0

Les lones desplegades per les dues aficions feien aflorar els nervis a flor de pell. La lona de l'Europa clamava: "Per principis, per tradició, europeisme". La del Sant Andreu: "Per tu. Segaria tota cadena per veure't jugar".

La primera mitja hora ha estat d'anada i tornada a les dues àrees. Fins al minut 28, quan Mario Domingo ha avançat l'Europa després d'un xut d'Àlex Pla que ha rebutjat el porter andreuenc.

El segon ha arribat al minut 61 obra d'Adri Gené i el tercer al 70, a centrada d'Eslava que ha rematat Servetti. El Sant Andreu ha intentat assetjar l'àrea de l'Europa a l'últim tram del partit, però no ha estat suficient per retallar distàncies i suma la segona derrota consecutiva.

Mateix resultat que en el derbi anterior. La comunió entre l'afició i els jugadors ha estat absoluta, tot i que l'Europa ha fet notar la victòria amb una gran celebració en acabar el partit.

Rècord d'assistència

Però sens dubte, una de les notícies del partit ha estat el rècord de públic al Nou Sardenya: 3.840 espectadors.