Joan Peñarrpoya, nou tècnic blaugrana, flanquejat pel president Joan Laporta i el vicepresident Josep Cubells (FC Barcelona)

L'Eurolliga pressiona el Barça perquè vagi a jugar al Sant Jordi

Josep Cubells admet durant la presentació de Peñarroya que el Barça de bàsquet també haurà de pujar, molt probablement, a Montjuïc
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Eurolliga

El Barça ha presentat aquest dilluns Joan Peñarroya com a nou tècnic de la secció de bàsquet, un any just després d'haver presentat Roger Grimau en un projecte que va acabar en fiasco. El nou responsable s'ha mostrat molt optimista sobre la capacitat de redreçar la nau blaugrana, i confiat en fer que alguns jugadors facin el pas endavant que cal, entre ells Willy Hernangómez. 

Però l'actualitat del Barça passa per les pressions de l'Eurolliga al Barça perquè vagi a jugar al Palau Sant Jordi. De fet, ja fa anys que el Barça incompleix un dels requisits de la màxima competició europea, que és la de jugar partits en un pavelló amb capacitat per almenys 10.000 aficionats. L'Eurolliga fins ara li havia atorgat una moratòria al club barcelonista, però ara ja l'avisa que se li esgota la paciència en aquest punt:   

"L'Eurolliga ens ha demanat, enguany, fer partits amb un mínim de 10.000 persones. A la nostra ciutat tenim un lloc, el Palau Sant Jordi. S'està mirant amb l'Ajuntament"

Cubells ha ratificat els terminis previstos per tenir el nou Palau Blaugrana, inclòs dins el que serà el nou Espai Barça i ubicat allà on hi havia el Mini estadi:   

"Està previst posar la primera pedra cap al febrer. Esperem innaugurar el nou Palau el 2027, però estem a l'espera del projecte que ens hab de fer arroibar els arquitectes"

Amb aquesta perspectiva, la possibilitat de tornar al Sant Jordi, una opció que no agrada ni a jugadors ni a aficionats, és més a prop que mai. 

Joan Peñarroya, de 55 anys, ha expressat la seva gran il·lusió i ambició per emprendre el nou cicle del Barça. 

"Sé que la feina per fer és dura i que hi haurà moments complicats, però estic convençut que tenim les eines per fer una gran temporada. És important el com, vull que la gent del Barça estigui contenta amb el joc del seu equip."

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut