El CSKA anuncia el fitxatge de Kevin Pangos
Pangos jugant contra el Barça amb el Zenit la temporada passada (Reuters)
Bàsquet

L'Eurolliga expulsa el CSKA, el Zenit i l'Unics Kazan de la competició

El Consell Executiu d'accionistes de la competició ha decidit prendre aquesta mesura a conseqüència de la invasió russa a Ucraïna

Redacció Esport3Actualitzat

L'Eurolliga, després de decidir en un principi que no es jugaria cap partit de la competició en territori rus, ha decidit fer fora els equips russos de la competició. Així ho ha comunicat després de la reunió del Consell Executiu com a conseqüència de la guerra d'Ucraïna.

Els tres equips russos afectats són el Zenit de Sant Petersburg, el CSKA de Moscou i l'Unics Kazan. En un comunicat, l'Eurolliga ha comunicat que tots els resultats dels equips russos s'eliminaran dels càlculs de la classificació.

"Retirem la participació dels equips de la Federació Russa a la Turkish Airlines EuroLeague, ja que la situació a Ucraïna no ha evolucionat de manera favorable."

"Tots els resultats dels partits de la temporada regular dels equips russos s'eliminaran dels càlculs de la classificació d'equips de l'Eurolliga i l'Eurocopa."

La classificació actualitzada, amb 15 equips, es pot consultar aquí. Aquesta mesura també afecta l'Eurocopa amb el Lokomotiv Kuban, rival de la Penya en aquesta competició.

ARXIVAT A:
Eurolliga
Anar al contingut