Lamine Yamal i Nico Williams, celebrant el gol del jugador basc contra Geòrgia (Reuters)
Futbol

L'Eurocopa, un joc de nens: la connexió que anima el barcelonisme

Lamine Yamal i Nico Williams donen volada al joc d'Espanya i mostren una bona sintonia dins i fora del camp que es podria reproduir al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

En quatre partits, la selecció espanyola s'ha consolidat com una de les que juga un millor futbol a l'Eurocopa. Hi ha diversos factors que expliquen el bon joc dels de Luis de la Fuente, però el que més crida l'atenció és la maduresa que demostren els dos extrems de l'equip: Nico Williams --a punt de fer 22 anys--, a l'esquerra, i Lamine Yamal --17 anys aquest mes--, a la dreta, són els encarregats de donar amplada al joc d'Espanya i desequilibrar el rival.

El Barça busca un extrem per a l'esquerra i s'ha vinculat al petit dels Williams amb l'equip blaugrana des de fa temps. Renovat amb l'Athletic fa uns mesos, el jugador basc d'origen ghanès té una clàusula de rescissió xifrada en uns 58 milions d'euros. Els principals clubs del continent ja hi estan al darrere.

L'actuació de Williams a l'Eurocopa està sent molt convincent i ve amb un afegit que pot jugar a favor del Barça: la seva bona sintonia amb el "clan blaugrana" en general i amb Lamine Yamal en particular:  

La imatge dels dos jugadors jugant al "pedra, paper i tisora" just després de jugar un paper determinant en la remuntada del partit contra Geòrgia s'ha fet viral. No és la primera que comparteixen Nico i Lamine, que se solen unir per fer ballaruques de celebració al camp i també fora:

Fa uns dies, Nico Williams va revelar que a l'origen de la seva bona relació amb Lamine Yamal hi ha Alejandro Balde, bon amic del basc i també del mataroní. El lateral blaugrana s'ha perdut l'Eurocopa per lesió, però tot i això ha fet una tasca que podria valdre el seu pes en or de cara al "mercato" blaugrana.

Tant és així, que en una conversa "caçada" en un entrenament d'Espanya, Pedri li dona a entendre que si fitxa pel Barça s'haurà de canviar de dorsal:

Tot va començar quan els madridistes Joselu i Nacho feien broma amb Lamine Yamal sobre si es quedaria el dorsal 10 del Barça. Aleshores, Pedri intervé per dir-li a Nico que hauria de canviar-se el dorsal, perquè en un equip (en referència al Barça) no hi pot haver tres números 10. I finalment, Ferran Torres intervé per reblar el clau i dir-li al basc que s'hauria de canviar el pentinat, si vol portar aquest dorsal.
ARXIVAT A:
Lamine YamalEurocopa 2024
Anar al contingut