Darryl Middleton, un reforç amb un significat especial per al Bàsquet Girona (@BasquetGirona)

L'etern retorn d'una llegenda: Darryl Middleton torna a Girona

El nord-americà, que va jugar a Girona durant 10 temporades en sis etapes, s'integrarà a l'staff tècnic de Fotis Katsikaris
Redacció Esport3 Actualitzat

Com a casa enlloc. L'ex aler pivot nord-americà Darryl Middleton és la nova peça del Bàsquet Girona, que enguany compleix la seva tercera temporada consecutiva a l'ACB. Middleton serà el nou tècnic assistent de l'entrenador Fotis Katsikaris.

 

El nord-americà no és novell a les banquetes. Darryl Middleton ha estat, des del 2014 fins al 2022, el segon entrenador del CSKA de Moscou, una de les potències del Vell Continent. 

 

El seu vincle amb Girona s'explica per si sol. Middleton és una de les icones del bàsquet europeu: va disputar ni més ni menys que 27 temporades a l'elit professional i es va retirar als 47 anys. A la capital del Gironès, el nord-americà hi va jugar 10 temporades dividides en sis etapes diferents, a la Lliga ACB, LEB Or i LEB Bronze. La petjada a Girona és inesborrable, i a la memòria queda aquella Eurocup el 2007. Més enllà de Girona, a Espanya, tres vegades MVP de l'ACB (1992, 1993 i 2000) i dues Lligues ACB amb el Barça.

On també va triomfar va ser a Grècia, i va deixar a les vitrines del Panathinaikos quatre Lligues gregues, dues Copes gregues i l'Eurolliga del 2002.

 

El compte oficial de Twitter del Bàsquet Girona ha oficialitzat aquesta nova incorporació rememorant el seu pas com a jugador i amb un missatge en català: "Hola, gironins, ja torno a ser aquí. Som-hi, Girona."

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut