Els atletes durant la cursa (EFE)
Atletisme

L'esperpèntic moment dels Jocs quan un càmera despistat es posa enmig dels corredors

Els atletes dels 5.000 metres van haver d'esquivar el càmera que passava per allà en plena lluita pel lloc final

Els Jocs Olímpics de París ens deixaran moltes anècdotes, i algunes, per sort, d'aquelles ben curioses, que si ens parem a pensar-hi, podrien haver acabat molt malament. És el cas d'un càmera despistat que no estava pendent de la carrera, és evident. El fet és que els atletes dels 5.000 metres estaven en plena fase classificatòria per a la final, amb el noruec Jakob Ingebrigtsen com a favorit. De sobte, en l'últim tram, i amb el cronòmetre en marxa, va aparèixer un càmera de televisió quan els corredors passaven per allà i el van haver d'esquivar.

Moment esperpèntic

Un incident que segurament ha passat per alt per a la majoria, menys per a Jakob Ingebrigtsen, que es va haver de desplaçar per no xocar amb el càmera. Sembla que estava concentrat per fer fotografies de la ronda classificatòria femenina de llançament de javelina, que es disputava simultàniament. Tot i això, Ingebrigtsen va aconseguir reprendre el lideratge de la carrera i va travessar la meta en primer lloc, amb un temps total de 13:51.59, i així es va assegurar la classificació per a la final.

Jakob Ingebrigtsen, després de la cursa (EFE)