Esports

L'espectacular jugada d'Abde en el primer gol de pretemporada de Lewandowski amb el Barça

L'atacant blaugrana té un examen final als Estats Units per seguir el Barça i ha arrencat amb matrícula d'honor

Actualitzat

El primer gol de la pretemporada davant l'Arsenal ha nascut de les botes d'Abde després d'una carrera imperial per la banda esquerra. Per si hi havia cap dubte de qui podria ser el primer golejador de la temporada blaugrana, Lewandowski ho ha resolt en set minuts.

El davanter polonès ha rematat a plaer una gran jugada d'Abde, que ha fet una passada enrere i després que Ramsdale aclarís un primer xut de Raphinha, Lewy ha definit al primer toc. Però el mèrit de la jugada és d'Abde, que recupera una pilota a camp propi per lluir tota la seva enganxada i velocitat. Imparable en conducció, sorteja rivals amb explosius canvis de ritme fins arribar al vèrtex esquerre de l'àrea de l'Arsenal i posar una pilota mortal al punt de penal.

 

Torna a veure tots els gols del partit (5-3):

Abde té un examen final als Estats Units. L'extrem marroquí té l'àrdua tasca de convèncer Xavi per entrar als plans de la temporada i la veritat és que ha arrencat amb matrícula d'honor. Després de signar un gran curs a l'Osasuna i liderar el Marroc a la Copa Àfrica sub-23, només ha necessitat 8 minuts per demostrar tot el que pot oferir.

El primer gol de la pretemporada passada va anar a càrrec d'Aubameyang, que va avançar el Barça contra l'Olot en el primer matx del curs passat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut