Borja Iglesias celebra un dels gols davant l'Atlètic de Madrid amb Mario Hermoso (EFE)

L'Espanyol visita Butarque per esprémer les seves opcions europees

El conjunt "perico" ha de guanyar si vol mantenir les opcions d'accedir a la setena plaça, que els permetria disputar la Lliga Europa
Actualitzat

L'Espanyol visita aquest diumenge el Leganés a Butarque conscient que ha de guanyar de forma imperiosa si vol mantenir les opcions d'accedir a la setena plaça, que els permetria disputar la Lliga Europa, i ho fan amb la moral alta després de guanyar l'Atlètic de Madrid.

El conjunt blanc-i-blau travessa la millor dinàmica de la temporada, amb set partits invicte. L'equip ha demostrat fam en els últims compromisos, a més de bon joc. L'entrenador, Joan Francesc Ferrer "Rubi", està satisfet del rendiment, però no s'hi conforma i vol lluitar per Europa fins al final.

El tècnic català no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada David López i Pablo Piatti, amb lesions al lligament lateral intern del genoll. Rubi repeteix la mateixa convocatòria de l'anterior compromís de Lliga davant l'Atlètic de Madrid.

El vestidor de l'Espanyol no se'n refia, del moment del Leganés. El quadre madrileny està en una posició tranquil·la a la classificació i, en principi, no té preocupacions ni tampoc opcions d'aspirar a més. En les últimes dues jornades, han empatat contra el Celta (0-0) i han guanyat al Pizjuán (0-3).

En l'única visita de l'Espanyol a Butarque, la temporada passada, l'amfitrió va guanyar els barcelonins per 3-2. El xoc va ser especialment dur per al central Mario Hermoso, que va fer dues dianes en pròpia porta, a més d'un gol a favor que no va servir per evitar la derrota. El Leganés posarà el colofó a la seva temporada a Butarque, on només han perdut tres partits de la Lliga, davant el Vila-real, el Girona i l'Athletic Club.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut