ESPANYOL

L'Espanyol presenta les samarretes del retorn a Primera i Lliga F

El club blanc-i-blau ha confirmat un quart amistós de pretemporada

Redacció Esport3Actualitzat

La nova pell dels periquitos. L'Espanyol ha matinat aquest estiu per presentar les equipacions per a la pròxima temporada. El club blanc-i-blau les ha mostrat al públic en plena alegria pel doble ascens: el de l'equip masculí, a la Lliga Santander, i el del femení, a Lliga F. La samarreta d'aquest curs tindrà les franges blanc-i-blaves més estretes, evocant les que es van fer servir entre el 1959 i el 1966.

A més, el disseny amaga una clicada d'ull a l'estadi espanyolista, que enguany complirà 15 anys: dibuixos triangulars a la part inferior.

Pel que fa a les samarretes reserves, la segona adopta el porpra com a color predominant i la tercera serà essencialment de color gris. totes dues adopten elements que connecten l'Espanyol amb la ciutat de Barcelona: els característics panots que caracteritzen moltes voreres de la ciutat apareixen en les mànigues

Les samarretes per als porters i porteres també són dignes de ressaltar, ja que mantenen la franja a l'escàpula en homenatge a Ricardo Zamora.

Nou amistós confirmat

Les noves samarretes ja es troben a la botiga oficial del club. L'equip, que serà entrenat per Manolo González, les estrenarà en la pretemporada. De moment, el primer partit agendat serà contra el Girona a l'stage de Navata d'aquí un mes (27 de juliol). Els blanc-i-blaus jugaran seguidament dos partits a la ciutat esportiva Dani Jarque: contra l'Osca (31 de juliol) i davant el Tolosa (4 d'agost). A més, aquest mateix dimarts s'ha anunciat un quart amistós: serà el 9 d'agost a casa del Heidenheim alemany, equip de la Bundesliga. L'Espanyol debuta a la Lliga al camp del Valladolid el dilluns 19 d'agost.

 

Gerard Garrido, en una imatge d'arxiu (RCD Espanyol)

Un nou assistent per a Manolo González

L'Espanyol, a més, ha confirmat avui una novetat en l'staff tècnic del primer equip. Gerard Garrido s'incorpora com a segon entrenador de l'equip en substitució de Luis Blanco. El tècnic palamosí, de 31 anys, ha entrenat entre d'altres equips el Terrassa i el Llagostera i va coincidir amb Manolo González a la Penya Esportiva de Santa Eulàlia eivissenca.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut