La nova samarreta de l'Espanyol 23-24
La nova samarreta de l'Espanyol 23-24
espanyol

L'Espanyol presenta la samarreta amb què ha de tornar a Primera

El club blanc-i-blau s'inspira en el Mediterrani per dissenyar l'equipació com a local

Redacció Esport3Actualitzat

L'Espanyol ha optat per seguir un disseny clàssic per a la samarreta que l'ha de tornar a Primera Divisió. L'equipació presentada aquest dimecres està inspirada, en paraules del club, en el mar Mediterrani. Les onades hi apareixen com a sanefes al fons de les franges verticals blanc-i-blaves. L'expilot d'F1 i discjòquei Jaume Alguersuari ha estat el protagonista del vídeo de presentació:

La segona recupera un color clàssic de la història de l'entitat, el vermell, i també incorpora detalls a les mànigues que alternen el blanc i el blau.

Per la seva banda, la tercera vestimenta de la 23-24 dividirà la samarreta en dos colors, el blanc i el negre. Les tres equipacions ja es poden adquirir a la botiga online per un preu de 79,95 euros.

Darder, vaixell insígnia de l'equipació de la propera temporada

L'Espanyol treu pit per Sergi Darder

Al dossier de presentació de les diferents samarretes, l'Espanyol ha volgut mantenir-hi el 10 de Sergi Darder. Tota una declaració d'intencions del club, mostrant el seu capità a la nova samarreta per a la temporada que ve tot i els rumors que el situen fora del club blanc-i-blau.

Anar al contingut