ESPANYOL

L'Espanyol presenta els seus dos primers fitxatges: Tejero i Romero

Els laterals, que estan molt il·lusionats i amb ganes d'arrencar la temporada, han estat presentats avui

Redacció Esport3Actualitzat

Álvaro Tejero i Carlos Romero arriben a l'Espanyol per reforçar els laterals, per competir amb Omar El Hilali i Brian Oliván, però sobretot per assentar l'Espanyol a la màxima categoria.

L'objectiu de mantenir-se a Primera, sense Martin Braithwaite, es complica, però la direcció esportiva treballa en un pla B. Amb els laterals ben coberts, i a l'espera del davanter, fitxar un migcampista i un defensa central són les altres prioritats per a un Espanyol de Primera.

Qui són Tejero i Romero?

Álvaro Tejero va ser el primer reforç que va anunciar l'Espanyol en el que és el retorn de l'equip blanc-i-blau a Primera Divisió. Tejero és un lateral dret madrileny de 27 anys que ha jugat les tres últimes temporades a l'Eibar, on ha disputat 115 partits i ha marcat vuit gols. El madrileny ha arribat com a agent lliure i ha firmat per una temporada amb una altra d'opcional. A Álvaro Tejero li tocarà competir amb Omar el Hilali si aspira a la titularitat al lateral dret.

Carlos Romero, nascut a Torrent fa 22 anys, arriba cedit del Vila-real. Fitxa per competir amb Brian Oliván pel lateral esquerre. En les dues últimes temporades ha alternat el primer equip groguet amb el filial, on ha disputat 30 partits. A Segona ha arribat a disputar 46 partits i en 30 ha estat titular. Romero té contracte amb el Vila-real fins al 2027 i no té opció de compra.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut