Bernardo i Iturraspe han estat presentats de forma oficial

L'Espanyol presenta Bernardo Espinosa i Ander Iturraspe

El central hispanocolombià i el migcampista basc esperen aportar el seu granet de sorra i la seva experiència en aquesta nova etapa al club blanc-i-blau
Actualitzat

L'Espanyol no havia presentat encara cap reforç per a la temporada que ve. Doncs aquest dimarts ho ha fet per partida doble i des de l'"stage" de pretemporada a Torremirona, a l'Empordà. Tot i que l'equip ahir ja es va entrenar a les ordres de David Gallego, avui ha presentat oficialment Ander Iturraspe i Bernardo Espinosa.

El central hispanocolombià arriba cedit per una temporada amb opció de compra i després de brillar les dues últimes temporades al Girona.

"Em sento en un moment idoni i adequat per oferir al club aquest granet de sorra que vinc a aportar amb el meu treball i la meva experiència i sobretot amb les ganes que sempre m'han caracteritzat. Vull remarcar que és un bon moment per a mi, un moment excel·lent pel club i esperem que puguem aconseguir els resultats desitjats".

Amb 30 anys i 20 a l'Athletic Club, Iturraspe és el primer cop que canvia de club i no l'espanta l'ostracisme de l'última temporada.

"Estic en una edat perfecta, físicament em trobo perfecte i mentalment també estic amb moltíssimes ganes. El canvi estic convençudíssim que em ve de luxe. És el moment perfecte i vinc en una situació perfecta".

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut